4 jan. 2011

Malin Weise och Soffi Hedberg

Mmmm malin ville att jag skulle skriva ett litet inlägg om henne o soffi? ja ja vet ju nu inte va ja ska skriva men de e helt okej.


MALIN:
Malin hette tidigare malin alexandersson, men efter hennes giftermål med andreas weise heter hon då malin weise :) Hon har ett litet ponnys som heter Grim, kallas kalas-Grim och Grit. Han är en riktig söting! Malin har en syster som heter matilda, och hon bor i ett litet hus i närheten av ponnystallet. Hon gillar idol, weise, dressyr och soffi. Hennes stora talang är att uppträda som Benjamin, en osäker kille i tonåren som gör reviews av saker. vi har gjort många såna videos, som kan ses på facebook! Hon kallar sin katt Kuud/Kudde? typ jag vet int någonting i den stilen. Hon är 18 år och därför får hon doka och köra bil! Men hon är dålig på att sota eller hur de nu skrivs. Hon gillar Granny Smith.

SOFFI: 
Soffi hette tidigare Sophia lindström, men hon gifte ju sig med kalas-olle, så nu heter hon Hedberg istället. Tyvärr är jag ju då otrogen med hennes man, som är en riktig heting/hunk/snyggo. Hon har många djur. Ett ponnys som heter Grumse, kallas GRUUUT med magen som putar ut. Fast den putar inte så mycket. Sen i hemmet har hon 3 (!) hundar - Melker (stor) Minni (mellan) och Molly (mini). de är alla väldigt söta. Soffi gillar Olle (<3) idol, att garva och sveamössor. hon har även ett stabilt förhållande till coca-cola. Hon är typ mitt granne! Kova. Soffi är 17 år, ggillar också Granny Smith och har en moped. Hon brukar dock ofta köras runt av Lina eller Malin


Riktigt mysiga männsikor! men NÄR SKA VI PÅ BIO? 


                                              Nöjd Malin? 

1 kommentar: